Mercedes Benz Oldtimer & Klassieker Specialist

Service-Onderhoud-Reparatie-Diagnose stellen

In onze goed ingerichte werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van Mercedes-Benz klassiekers vanaf het eerste uur tot aan bouwjaar ca. 1994. Wij beschikken nog altijd over de juiste diagnose apparatuur, werkplaats handboeken en Mercedes-Benz speciaal gereedschappen voor de juiste service en onderhoud aan uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer.

Bezoek onze website speciaal voor Mercedes-Benz klassiekers voor al uw vragen

Specifiek interesse in Mercedes-Benz klassiekers? klik hier►

Wij beschikken nog altijd over speciaal gereedschap en MB diagnose testers

Wij beschikken nog over het originele Mercedes-Benz test- en speciaal gereedschap en breiden dit nog steeds verder uit. Zo hebben we onlangs een Mercedes airbag testsysteem op de kop weten te tikken voor Mercedes-Benz klassiekers tot ca. 1987. Andere nieuwe aanwinsten van de afgelopen periode zijn een druktest apparaat voor de hydropneumatische vering van o.a. de Mercedes w126 , w123 , w201 , w124 , een druktest apparaat voor de stuurbekrachtiging van dezelfde types. Een tempomaat diagnose kast voor de Mercedes w126 w201 w123 en w124. Lager trekker / poelie trekker voor de steek assen van onder andere de w136 (170m modellen) en w187 (220 modellen) Een Bördelwerkzeug voor het dichten van de afsluiting van het gewricht van de steekassen van o.a. w107, w114, w115, w116 en w123.
Een Bosch tester, die onder andere geschikt is voor het testen van de volgende inspuitsystemen: ke-jetronic, Le-jetronic en Mono jetronic.
Een voorkamer trekker voor de Mercedes om-636 uit onder andere de 170 diesel (w136) en bolhoed diesel (w121) modellen. En zo gaat het maar door……….

Mercedes-Benz werkplaats handboeken en uitleesapparatuur

Met regelmaat kopen wij inventarissen op van oude specialistische Mercedes-Benz vak garages in binnen- en buitenland. Zo zijn b.v. al de Mercedes-Benz werkplaats handboeken, testkabels en uitleesapparaten van de overbekende Mercedes-Benz specialist Van Dijk & Dochters B.V. uit Rotterdam door ons aangekocht. En onlangs is er een mooie Mercedes Benz Motortestkast van een Mercedes-Benz vakgarage uit Goes toegevoegd aan de reeds bij ons aanwezige Motortekstkasten.

U kunt ons dan ook met recht Mercedes-Benz Klassiekers Specialist noemen!

U kunt u bij ons terecht voor

* Inspectie
* Uitlezen en Diagnose stellen
* Periodiek onderhoud en reparatie
* Kleppen stellen
* Olie verversen
* Onderdelen vervangen
* Oldtimer Banden
* Uitlaten
* Uitlijnen
* Enzovoort ,…

Uitlijnen Mercedes-Benz klassiekers

Na het door ons laten vernieuwen van versleten onderdelen aan het onderstel van uw Mercedes-Benz oldtimer of klassieker kunnen wij uiteraard in ons eigen garage uw automobiel perfect uitlijnen. En ja , wij gaan net dat stukje verder als een standaard uitlijnbeurt. De Mercedes-Benz modellen waarbij dit kan, lijnen wij uit met het speciale daarvoor bedoelde boutje in het stuurhuis.

Trekt uw Mercedes-Benz klassieker naar links of naar rechts? En komt uw buurtgarage er niet meer uit? Maak vandaag nog een afspraak om uw Mercedes-Benz klassieker langs te brengen voor uitgebreid uitlijnen. Lees verder…

Wij gebruiken zoveel als mogelijk is originele Mercedes-Benz onderdelen

Voor service, onderhoud en reparatie van uw Mercedes-Benz gebruiken wij zo veel mogelijk de originele Mercedes onderdelen. Om u hierbij optimaal van dienst te zijn, zijn wij aangesloten op de online Mercedes-Benz onderdelen en accessoires catalogus. Dit EPC systeem maakt het voor ons mogelijk zeer efficiënt originele Mercedes Benz onderdelen online te bestellen. De officiële data bank wordt regelmatig verder uitgebreid met oudere Mercedes Benz modellen. Met andere woorden; dus ook uitermate geschikt voor het bestellen van onderdelen en accessoires voor uw Mercedes Benz klassieker of youngtimer. Tegelijkertijd zijn wij aangesloten op het online werkplaats systeem (WIS) van Mercedes Benz.

Mocht Mercedes-Benz zelf niet meer de gewenste onderdelen of accessoires kunnen leveren, dan weten wij de weg in het vinden van replica of goede gebruikte onderdelen of accessoires.

Zoeken naar onderdelen kost veel tijd

Uiteraard gaat in dit zoekwerk vaak enorm veel tijd in zitten, en komen wij voor het echte zoekwerk en prijsopgave pas in actie als uw Mercedes klassieker hier in onze garage voor onderhoud of reparatie staat. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Taxatie

Wit u uw oldtimer of klassieker laten taxeren? Het restauratie centrum kan u hierbij van dienst zijn.

Uitsluitend op afspraak, ►lees verder…

Roestpreventie wax en tectyl behandeling voor elke merk oldtimer of klassieker

meer over onze uitgebreide antiroestbehandelingen Meer informatie