Oldtimer Festival Balkbrug 2018

Dit jaar wordt het Oldtimer Festival Balkbrug gehouden in het weekeinde van 19 en 20 mei 2018.

Met temperaturen van min 10 komende week  is het nog moeilijk voor te stellen dat het voorjaar er al snel weer aan zit te komen. Maar geloof me, voordat u het weet zitten we al weer in het voorjaar. En voorjaar in Balkbrug betekent “Oldtimer Festival”

Familie dag

Ook dit jaar wordt in Balkbrug , het Oldtimer Festival weer georganiseerd. Dit jaar al voor de zevende keer. Vele vrijwilligers zijn al weer druk bezig met de organisatie van dit geweldige familiegebeuren.  En niet één dag , nee een heel weekeinde kunt u genieten met de hele familie in Balkburg. Waar oldtimers, een braderie en vooral gezelligheid te vinden is.

Niet alleen buiten op het terrein zijn veel oldtimers te zien, ook binnen in de naastgelegen Diamanthal is genoeg te bekijken. Op beide dagen zijn er verschillende demonstraties te zien en er is een uitgebreide markt met veel koopwaar. Het wordt weer één groot feest.

Oldtimer deelnemers

Heeft u een oldtimer van minimaal 25 jaar oud, dan bent u van harte welkom.  Let op, u dient zich wel in te schrijven.  Informatie hierover kunt u vinden op de website van het Oldtimer Festival Balkbrug

Op het terrein is een gezellig horecaplein. Rondom het plein zijn tal van activiteiten. Ook aan de jonge bezoekers is gedacht. Zo is er een luchtkussen en zijn er pony’s.

Op het Oldtimer Festival in Balkburg kunt u auto’s, vrachtwagens, tractoren, landbouwwerktuigen, motoren, brommers, fietsen, stationaire motoren etc. zien.  Van kale chassis tot museumpronkstukken. Oude legervoertuigen met tenten en nostalgische woonwagens.

Oude Stoomwals

Een prachtige oude stoomwals, de Hendrik-Jan uit het jaar 1926, zal over het terrein rondrijden. In de Diamanthal staan meerdere exclusieve oldtimer personenauto’s te pronken. Alles wat 25 jaar of ouder is, is welkom en te bewonderen.

Het Oldtimer Festival Balkbrug wordt gehouden aan de Hoogeveenseweg 38, 7707 CH Balkbrug.

Bezoek de website voordat u het festival bezoekt voor nuttige informatie.

Tot Ziens bij het Oldtimer Festival Balkbrug 2018