Agenda technische dagen bij Stolk in Balkbrug

Technische dagen en Mercedes klassieker evenementen

Zo af en toe wordt ons Mercedes Klassieker Servicecentrum gebruikt als locatie voor een Mercedes klassieker of oldtimer technische dag of een ander clubevenement. In ons fotoboek kunt u foto’s zien van dergelijke evenementen.

Gelokaliseerd in het mooie Reestdal in Overijssel

Het Mercedes Klassieker Servicecentrum is gelokaliseerd in het mooie Reestdal in de kop van Overijssel. Een rustige sfeervolle landelijke omgeving, uitermate geschikt voor een mooie tourrit met uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer. De locatie van ons Mercedes Klassieker Servicecentrum is gelegen op een afsluitbaar terrein met zeer ruime parkeergelegenheid. In overleg is het mogelijk om met de leden van uw Mercedes klassieker club ons servicecentrum te bezoeken voor een rondleiding of technische dag. In 2018  hebben 7 Mercedes-Benz klassieker clubs uit binnen- en buitenland een bezoek gebracht aan ons bedrijf.

Bekijk onze agenda voor bekendmaking van een evenement

Heeft u interesse in een clubevenement in ons Mercedes klassieker servicecentrum? Zorg dan dat u er vroeg genoeg bij bent. We hebben maar een beperkt aantal dagen per jaar ruimten en tijd om ons klassieker servicecentrum hiervoor vrij te maken en moeten dan ook elk jaar weer een aantal aanvragers helaas teleurstellen.

Bekijk onze agenda voor toekomstig club evenementen ► AGENDA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.