Opvouwbaar Picknick set

Zeer luxe set voor in rijtuigen of vroege oldtimers

Nu leverbaar een hand gemaakte luxe limited edition uitgave. Naar oud voorbeeld van de rond 1900 in London door de firma Scott & sons geproduceerde opvouwbare picknick sets. De compacte set is geschikt voor gebruik in oldtimers en rijtuigen.

Koffer uitklapbaar als picknicktafel

De set bestaat uit een koffer, die uitklapbaar is als een picknick tafel. In de koffer 2 opvouwbare picknick bankjes. Het geheel is afgelakt in een zijdeglans vernis. Alle onderdelen zijn handgemaakt.

De set is gemaakt van lichtgewicht hout

De set is -net zoals het originele- gemaakt van lichtgewicht hout. De afmeting is 74cm x 55cm x 17,5 cm. Het gaat hier om een zeer bijzondere eenmalige kleine uitgave.

Wit u een exemplaar? Zorg dan dat u er snel bij bent! Er zijn nog enkele stuks beschikbaar. Prijs op aanvraag...

bekijk de fotoserie ► opvouwbaar picknickset…

Over de schrijver

Mar Stolk

Maria Stolk, groot liefhebber van historische rijtuigen, zwaait de scepter over de rijtuigafdeling waar sinds 1992 op zeer hoog niveau rijtuigen voor nationale en internationale top verzamelaars gerestaureerd worden. Op dit moment houdt zij zich hoofdzakelijk bezig met museale restauraties van historische rijtuigen van Nederlandse musea en kastelen. Naast zelfstandig restaurator is zij ook Europees gecertificeerd rijtuig taxateur. Tevens VeRes en RestauratoreNederland lid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.