Inventaris Garage J. Van Dijk & Dochters B.V. Rotterdam

Mercedes Klassieker Service centrum Stolk

heeft op een internet veiling gehouden door Troostwijk Auctions onlangs  kasten vol met diverse Mercedes-Benz werkplaats handboeken en Mercedes-Benz testkabels en uitleesapparaten  gekocht.

Mercedes-Benz Garage J. Van Dijk & Dochters B.V. Rotterdam helaas failliet

De door Troostwijk Auctions  gehouden internet veiling bestond uit de inventaris en het machinepark van de grote Mercedes-Benz Garage J. Van Dijk & Dochters B.V. Rotterdam, die helaas onlangs failliet is gegaan. Deze tientallen jarenlange toonaangevende Mercedes Benz garage in Rotterdam beschikte maar liefst over 36 bruggen. En was gevestigd in een groot pand gebouwd in de jaren zeventig van de vorige eeuw met meerdere verdiepingen en een grote magazijn kelder. Iedere Mercedes liefhebber in omgeving Rotterdam en ver daar buiten had wel eens gehoord van dit bedrijf of was er vaste klant.

Mooie uitbreiding van werkplaats handboeken, testkabels en uitleesapparatuur

De veiling was dan ook een bijzonder eenmalige gelegenheid om de uitgebreide collectie Mercedes-Benz werkplaats handboeken, testkabels en uitleesapparaten aan te kopen. Inmiddels is de van Dijk collectie overgebracht naar RestauratieCentrum Stolk in Balkbrug. De komende weken zal alles worden uitgezocht en schoongemaakt. Restaurator Stolk beschikte zelf al over een uitgebreide collectie  Mercedes werkplaats handboeken en uitleesapparatuur met testkabels, maar de  inventaris van Mercedes specialist  Van Dijk & Dochters B.V. uit Rotterdam is een mooie aanvulling waar Stolk nog jarenlang mee vooruit kan.

Neem voor meer info contact op met Stolk in Balkbrug… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.